L’INSOMNI. 5è PREMI DE NARRATIVA CURTA L’ILLA-VADELLETRA

8 nov.

Foto concurs

Crec que és bastant probable que si t’agrada llegir també t’agradi escriure. Potser alguna vegada has escrit un conte o no ho has fet mai, però t’agradaria fer-ho. És possible que t’agradi participar en el concurs literari que ara et presentaré. Hi ha premi!

L’Illa Llibreria de Mollet del Vallès i l’espai Vadelletra del programa Posa’t les Piles de Ràdio Mollet del Vallès, convoquem el  Premi de Narrativa Curta en llengua catalana L’Illa-Vadelletra. Com en les darreres edicions hi participaré com a jurat  junt amb els meus companys: Carme Ballús (filòloga), Margarida Muntsant (filòloga) i  Manel Xicota (gestor editorial). L’objectiu és triar un sol guanyador entre tots els relats presentats.

També formarà part del jurat Mònica Boixader que és la darrera guanyadora del certamen. De fet, formar part del jurat és un dels premis que pot aconseguir el guanyador. Us asseguro que és molt divertit. Formar-hi part implica llegir tots els relats que s’han presentat i després posar-se d’acord en el relat guanyador entre tots els membres de jurat mentre sopem plegats. Ja veieu que és una feina ben agradable!  

Ara bé, el primer premi consistirà en una estada de cap de setmana per a dues persones a la masia rural El Nus de Pedra, gentilesa dels seus propietaris. També hi haurà un lot de llibres, obsequi de la llibreria L’Illa i un diploma acreditatiu del Premi 

Aquesta colla ha començat a escriure contes. Tots volen guanyar un lot de llibres i un cap de setmana a El Nus de Pedra.

Aquesta colla ha començat a escriure contes. Tots volen guanyar un lot de llibres i un cap de setmana a El Nus de Pedra.

El tema d’enguany és L’insomni.

La llargària màxima dels treballs serà de 2 fulls DIN A-4 a doble espai, lletra Arial i cos 12. En un full a banda s’hi afegiran les dades personals de l’autor (nom, adreça, contacte). El termini de lliurament serà el 20 de desembre de 2013.

Les obres s’hauran d’enviar per correu electrònic a les següents adreces: illallibres@gmail.com i vadelletra@gmail.comCal que les envieu a totes dues adreces alhora.També s’admet el lliurament a les instal·lacions de Ràdio Mollet (Av. Caldes de Montbui, 9, 08100 Mollet del Vallès) i a la Llibreria L’Illa (Av. Llibertat, 20, 08100 Mollet del Vallès). En aquests casos caldrà remetre-les en un sobre tancat on només figuri el nom del premi. Dins del sobre, el treball presentat ha d’anar acompanyat d’una plica amb el títol de l’obra i totes les dades de l’autor.

La decisió del jurat es farà pública dissabte 18 de gener al matí, en un acte que se celebrarà a la llibreria L’Illa, durant el qual s’atorgarà el premi.

El relat guanyador es publicarà al Facebook de la Llibreria L’Illa i també en el bloc vadelletra.blogspot.com. A Tot és una mentida també publicarem i il·lustrarem el conte guanyador. Aquí podeu llegir els relats de l’edició passada, el guanyador de la Mònica Boixader i el finalista de la Cristina de Souza.

L’organització es reserva el dret de la publicació en paper de l’obra guanyadora.

Anima’t i participa. Esperem el teu relat! 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: